6 feb. 2013

Cine e mai deosebit? Un barbat sau o femeie?

M-am inspirat dintr-o carte si mi se pare interesant sa aplic subiectul si pe Blog. Acest subiect se bazeaza pe fapte reale, din viata de zi cu zi, faptele savarsite de femei si de barbati.

 Femeile pot sa faca mai multe lucruri de o data cum ar fi sa se dea cu rimel, sa gasteasca 3 feluri de mancare odata, sa vorbeasca la telefon in timp ce matura iar barabatii se mira de femei "Cum poti sa faci asta?!". Ei critica femeile dur, ca si cum ele ar fi trebuit sa fie niste robotei. Se aud foarte des comentariile despre femeile care sofeaza, din partea barbatilor. Ei cred ca doar barbatii ar trebui sa conduca masina iar femeile sa mearga pe jos ca sa slabeasca. Atentie! Facem parte din aceeasi specie, dar din lumi diferite. Dar si femeile ii critica pe barbati ca nu sunt grijulii, ca nu sunt calzi, ca nu le acorda asa de multa atentie si ca sunt insensibili, cum auzim peste tot. Nu toti sunt asa. Depinde cum te porti tu cu el iar daca nu vezi nici un rezultat..mai bine las-o balta, sunt multi care vor sa te cucereasca.

 Nu vei auzi niciodata un barbat sa il intrebe pe altul daca vrea sa mearga la baie cu el. Acestia sunt considerati gay. Insa fetele se pot intreba acest lucru. Femeile vad baia ca fiind un "salon de aranjare", nu cum isi imagineaza barbatii ca isi pudreaza doar nasul, ca in filme. Spre deosebire de barbati , femeile nu isi stapanesc nervii prin bautura sau box, ele pur si simplu mananca ciocolata si merg la cumparaturi. Barbatii au micul lor paradis printre jocurile din calculator sau sala de sport. Ei vor sa arate bine, pentru ca femeia sa se mandreasca cu el. La fel si la femeie. Mai mare dragul sa ai un exemplu de femeie langa tine, decat sa comenteze amicii pe la spate. Insa si aici este o problema. Chiar conteaza cum arata o femeie mai mult decat cum gandeste? Nu am gasit nici un raspuns la intrebarea asta. Ma surprind cum se gandesc unii baieti, se uita doar la aspect : urata, stramba, neingrijita.. Conteaza si aspectul, dar degeaba daca nu vorbesti cu ea si nu o intelegi. Aparentele inseala cateodata.

 Mintile si corpurile au evoluat diferit din cauza ca barbatii au mers la vanat iar femeile au cules recolta. Femeia s-a obisnuit sa fie aparata de barbat in unele situatii. Pe cand barbatului i se face rusine daca il apara o femeie. Un caz mi s-a intamplat si mie, ca am vrut sa apar un baiat de la o mica disputa si am intors spatele cui nu trebuia. Pentru a apara persoana potrivita trebuie sa te intorci cu spatele la "inamic" iar persoana pe care vrei sa o aperi sa ramai cu fata la ea, pentru ca ii arati ca el e mai puternic decat celalat tip.

 Fiecare a fost creat pentru un scop in viata, cine reuseste sa fie "dezghetat" si sa-i "fuga" minte va reusi , pe cand o persoana timida si tacuta este luata drept ca o bataie de joc pentru propria sa persoana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu